Продолжение рейдов в сети магазинов мясокомбината "Юбилейный". Что изменилось спустя неделю?Просим поделиться информацией с близкими и родными в социальных сетях, а так же присоединиться к нашим проверкам. Требуйте информацию о сроках годности, документы на продукты, санитарные книжки и оставляйте отзыв в книге жалоб. Не пожалейте времени досмотреть сюжет до конца! Подписывайтесь на наши каналы и оставляйте комментарии. Пишут журналисты организации Территория Закона.https://www.youtube.com/watch?v=nCOdIAJMCwUНа сайті м'ясокомбіната зазначено, що "Місія МКЮ полягає у тому, щоб забезпечити високу і стабільну якість продукції.
Для її реалізації спеціалісти Компанії неухильно слідувати ключовим правилам".
М’ясокомбінат «Ювілейний» (м. Дніпро) займає одну с лідируючих позицій у виробленні ковбас і м’ясних делікатесів в Україні.
Виробництво м’ясокомбіната «Ювілейний» побудовано по принципу замкнутого технологічного циклу. Процес починається з забою скота, а закінчується виробництвом готової продукції, її зберіганням та реалізацією. Тільки при такій схемі можливий повний контроль над усіма етапами виготовлення м’ясопродуктів. Також це дозволяє знизити собівартість виготовленої продукції і пропонувати на ринку якісний продукт за доступною ціною.
У структуру м’ясокомбінат входять: адміністративний корпус, забійний цех, цех обвалки, виробничий комплекс, цех пакування готової, розподільний комплекс, лабораторія та транспортний відділ.У 2011 році введено в експлуатацію і запущений в роботу новий надсучасний цех з виробництва сирокопчених і сиров'ялених ковбас, а в 2012 році - цех з виробництва напівфабрикатів
Останні скарги